tiistai 23. joulukuuta 2008

chica itse

Tässä sitten eka melkein kokokuva musta kesältä, olisinko johonki juhannuksen viettoon ollu lähdössä :) Putkilohame löytyi Lindexistä ja tohon kuulu vielä henkselitki jotka kyllä oli liian pitkät. Tavistoppi ja Vertsusta neuletakki joka edestä pitkä ja takaa lyhyt :)

Nätisti tuli toi Prisman kassiki mukaan kuvaan, ja siellä näkyy mun seinien väri, eteisen taulua ja vuokranantajani kauniisti kitatut (kitti) naulanreiät. Pitäähän sitä jotain persoonallista asunnossa olla :D

Nykyään on tukka hieman tummempi vaalea, mutta blondeja raitoja haluisin lisää koska blondius on mun elämänarvo.

Oon usein busybusy, kolme työpaikkaa ja koulu vie aikansa ja tuleva kevät on yhtä muutosta ja hulinaa, mutta jos kiinnostusta löytyy niin käyn täällä kyllä mieluusti välillä juttelemassa :) paha tapa vaan on että jos netissä on jotain kiinnostavaa (yleensä silloin ku ois paljon muutaki puuhaa kuten nyt paketoida viimeset paketit) niin mulla voi vierähtää monta tuntia täällä :D nyt mä käyn kyllä pakottamassa llauran laittaa mut jolleki sen listalle ni ehkä muutki eksynee tänne :) moikki! (pikki ja moikki, joo ne on sanoja. kaikki muutki sanat mitä käytän ON sanoja, mun add-ystäväni auttaa mua monesti puhumaan ihmeellisillä sanoilla ja lyhenteillä 8))

2 kommenttia:

llaura kirjoitti...

haha joo voin mainostaa sua mun blogis :D plus kannattaa kommentoida paljon muutenkin muiden (niiden suosittujen :D) bloggareiden juttuja täl omal tunnuksella ni ihmiset löytää sitäkin kautta lukee suakin !

sanna kirjoitti...

mä löysin sut ku olit kommannu lauralle, mut hei tällasesta pitää kyl laittaa ihan tekstaria mulle!