torstai 15. tammikuuta 2009

vapaapäivä

Hello! Mistä edes alottaisin :D! Muokkailin vähän tota blogimallia eli otin uuden käyttöön, se edellinen oli sen verran tunkkainen...ei pahasti mutta tämä on perusraikas. Harmi etten osaa itse muokkailla noita :P

Viettelen täällä viikonloppua, joka alkoi eilen ja päättyy tänään <3 eli kaks päivää putkeen vapaata o/ Eilen oli ihana päivä <3 luulin tiistai-iltana tulleeni sairaaksi mutta keskiviikkona ei taas tuntunut missään joten lähdin heti aamusta kymmeneltä keskustaan pyörimään. Ei ahdistanut yhtään kun siellä oli niin vähän ihmisiä liikkeellä :D Piirtelin edellisenä iltana paperille mitä haluaisin ostaa :) (ens kuun rahoista.......) (unohtakaa toi elloksen kuvasto, ei kuulu asiaan :D etenkään noi kengät :D)





Tämän näköisenä olin liikenteessä, kuten yleensä aina kun olen liikenteessä, luottokamoja <3 ONLYn takki parin vuoden takaa. Saappaat viime syksynä Dinskosta, luvs'em! MITKÄ TEIDÄN LUOTTOKAMOJA OVAT?????




City Centerin Vero Modassa on aina niin hiljaista ja myyjät juttelee ja on ystävällisiä, samassa firmassa kun ollaan ;) Kävin siellä siis pyörähtämässä etsimässä noita farkkuleggareita ja kuinka ollakaan siellä oli jotain 13 erilaista :D meinasin kolmet ostaa mutta päädyin kaksiin, tumman sinisiin ja tumman harmaisiin. Ehkä joku päivä tulee myyntiin mustat, ja vielä saatan ostaa ne vaalean harmaatkin ;) (Täytyy nyt ihan suositella tuota City Centeriä, ihmiset ei oikein vielä tajua käydä siellä jotenka siellä on "aina" kokoja jäljellä, ja jos joku juttu ESIM FARKKULEGGARIT on muista myymälöistä loppunut niin sieltä yleensä kyllä löytyy ;) City Center sijaitsee siis aivan rautatieasemaa vastapäätä Helsingin keskustassa, Gina Tricotin oikealta puolelta sisään ja siellä on tosiaan Bestsellerin kolme liikettä ja Aleksi 13)



No sitten löysin vielä muutakin sieltä, pari perustoppia ja yhden neule t-paidan.






Siinä vielä kuvaa yhdistelmästä joka on kyllä liian tumma ja unohtakaa noi kengät :D Kävin myös Zarassa mutta sieltä en löytänyt mitään ja muutenkaan en viitsiny enää huivia ja säärystimiä ostaa koska Vertsuun meni 50 euroa...Thank god for henkilökunta-alennukset ;)

No sitten hengasin pari tuntia kotona, kattelin vähän leffaa ja askartelin ja juttelin puhelimessa ja sellasta pientä kivaa ja viideltä kyyti tuli ja haki mut Ikeaan ;) Olinki jo pitkään jauhanu niistä GRÖNÖ-lampuista, ja niitä nyt sitten ostin kaksi <3 ootan innolla että Ossi juoksee ne taas rikki, lasilamppuja kun ovat.

Ikeassa innostuin kuvaamaan muutamaa sisustusta <3 aivan mun juttujaaaaa<3<3<3<3



Unohtakaa nuo oranssit jutut ja vaihtakaa ne tuohon beigeen niin vola tässä on mun lempparivärit ja mmmmm! Nää kaikki kuvat on itseasiassa sellaisesta "yksiöstä" kuvattu, eli olivat osanneet tehdä tosi mun makuun kämpän <3 paitsi tv:n ympärys ja keittiö olis voinu olla erilaiset, siks en niitä kuvannukaan. Mun ihku laukkukin tuolla makaa sängyllä :D Purplesta ehkä 2006?






Ylhäällä ihana vaatekaappi jonka voisin kyllä todellakin ostaa <3 ainoo vaan että lasit on aavistuksen liian vaaleita kun näyttäis näkyvän noi laatikot tuolta läpi, mutta kai siihen vois keksiä jonku kikan <:D alemmassa kuvassa ihan vaan kivan väriset verhot, siihen vois laittaa toisen väriset verhot vielä lisäks niin olis pikkisen kivemmat?




Tässä sitte ihana mun värinen sohva, rahi, lattia, seinä... <3 luvs iiiitttt!



Ja vielä yhdestä toisesta makkarista kuva, oikein kiva tämäkin vaikka ton mustan vois vaihtaa johonki muuhu. Se on kiva mutta ei mua :)

Sitten kello oliki jo seittemän ja mentiin kaverille jatkamaan iltaa vaihteeksi leffojen ja kebab-smetana-pizzan merkeissä XD Että tällainen ihana päivä 3)

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

ja no tarjoilut tossa rahin päällä, ne on ihan sua ;) hihihi :) kiva et oli noin ihana päivä, kuulosti tosi hyvältä, kelpais mullekin!

June kirjoitti...

Mulla on tän syksyn luottokamoihin kuulunu ehdottomasti Piecesin tositosi tummansiniset, takataskulliset farkkulegginsit. Niiden kanssa sitte joku pitkä paita. Kaapista löytyi 10v takainen Panikin valkonen pitkä trikoomekko jota oon pitäny toppina. Myös tummanharmaa pitkä Vero Modan neuletakki on ollu ahkerassa käytössä. Helppoa ja tyylikästä ;)

Sohva on kyl ihana, vaikka muuten toi värimaailma ei oo ihan mun tyylistä. Ja yhdyn Sannaan - kelpais tollanen päivä mullekki!